Övervaka ditt hem eller företag? Här finns info om Active Armours storsäljande kamerasystem

Publicerad: 11 Jun, 2015

FÖR OFFERT – MAILA TILL: INFO@ACTIVEARMOUR.COM

Active Armour Kamerasystem

 

                KameraAPP

                          Bilden ovanför visar hur du tex. kan vara på semester och enkelt kolla att allting är lugnt hemma via din smartphone.

 

CCTV AA PRO – Den perfekta lösningen för kameraövervakning!

 

Kamera

Detta CCTV AAPRO paket kombinerar våra Sony Dag kameror med vår professionella Stand-Alone DVR PRO. CCTV-systemet tillåter dig att se och även höra allt (titta på våra andra kameror med inbyggt mikrofon), även i total mörker eftersom kamerorna går över från färg till IR-läge (Svart/Vitt) så fort ljusnivån sjunker. Detta professionella övervakningspaket går inte att slå, inte till detta pris med tanke på att DVR-enheten är den senaste men även bland de mest professionella DVR-enheterna för CCTV-system.

DVR


                                                                                                                                         
DVR-enheten är utrustad med

° Triplex operation

° H-264 hårdvarukomprimering

° Lagringshårddisk på 1 000 GB

° Inspelning på otroliga 200 bilder per sekund

° Nätverksuppkoppling Ethernet 10/100 så att övervakning kan ske från överallt så länge bredband är tillgängligt

° Larm Input/Output för koppling till externa larm och telefonuppringning om systemet upptäcker rörelse inom området

° Audio Input/Output innebär att systemet kan kopplas till högtalare och mikrofon varvid användaren kan prata och höra vid behov hemifrån

° Inbyggd Web Server med Push meddelande.

 

Följande ingår

– Sony 15 M Dag/Natt Dome kameror med Super CCD 600 TV Lines.
– DVR – Ch med 1 TB, 200 fps, Ethernet 10/100 Network mm.
– BNC-fästen
– 220v AC/DC Adaptrar
– UPS (Uninterrupted)
Två års garanti

 

Tillval

Det är bara att koppla ihop 19″-Skärm (större eller mindre finns som tillval) och du kan enkelt övervaka minsta utrymme inom området.


Installation

Våra erfarna tekniker hjälper er gärna med installationen av systemet. Vi installerar system dagligen och vet hur viktigt det är med noggrannhet och att lämna rent och fint efter sig. När vi är klara går vi igenom systemet med er och ser till att ni är nöjda innan vi lämnar.

 

Mobilfunktion

Vi erbjuder att Ni kan övervaka alla kameror via er Smartphone som en App – mycket enkelt att använda och kostar endast 38 kr. Ni väljer själva vilka i hemmet/personalen som får använda denna funktion. Vi hjälper Er gärna att installera den kostnadsfritt!

 

Garanti

2 års garanti och service erhålls av Active Armour som självklart garanteras av tillverkare A-Data i England. Driftsättning och uppstart sker på plats med behörig tekniker.

 

Serviceavtal(Valfritt)

Grundavtalet kostar 125 kr/månad ex moms.

Grundavtalet med IP generator som tillägg kostar 145 kr/månad ex moms.

Fullserviceavtalet inklusive IP generator kostar 155 kr/månad ex moms.

 

Servicevillkor

Kontroll och underhåll av anläggningen utförs årligen enligt särskild servicespecifikation, servicen utförs helt enligt gällande norm från Swelarm. Active Armour förbinder sig att servicen utförs på ett korrekt och fackmanna mässigt sätt. Efter utförd kontroll erhåller kunden ett test och upplärning av systemet.

 

Tillstånd

Vi tillgodoser tillståndsansökan samt anmälningsplikten till länsstyrelsen vid behov. Tillståndsansökan görs lämpligen på Brahegatan 14 med undertecknad. Komplimenterande uppgifter såsom ritningar och registreringsbevis skall bifogas.

 

Synlighet

Dekaler om att lokalerna är kameraövervakade skall sitta synligt för samtliga besökare till objektet. Detta sker av vår personal.

 

Tips

Samhällets allt hårdare klimat samt att banker och andra kontanthanteringscentraler gör det oattraktivt för rånare vänds de kriminellas uppmärksamhet till andra näringsverksamheter. Dem som har kameraövervakningsutrustning slipper statiskt sätt risken att bli rånad till nästan 90 %. Samt att det skapar en trygghet hos personalen.

 

 

FÖR OFFERT MAILA TILL: INFO@ACTIVEARMOUR.COM