Klicka på knappen redigera för att ändra denna text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nemer Haddad

Grundare och ägare

Active Armour

Active Armour är ett internationellt säkerhetsföretag som erbjuder alla tjänster och professionellt kunnande inom säkerhetssektorn, samt professionellt testade säkerhetsprodukter inom skydd och teknik.


Våra produkter uppfyller de höga krav som ställs på säkerhetsutrustning idag och är anpassade för myndigheter samt för personal inom polisväsende, militär och bevakningsbolag. Vi använder oss av marknadens senaste material och vi utvecklas ständigt för att tillmötesgå nya krav från vara kunders behov. 


Active Armour står för kompetens och maximal kundservice i alla avseenden. Vi strävar efter att bli marknadsledande genom att möta kundernas behov och önskemål med våra skräddarsydda lösningar. Våra framgångar är ett resultat av många års erfarenhet inom polis- och militärväsendet.


Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i högsta kvalitet, speciellt framtagna för maximal användarvänlighet och säkerhet. Kontroll sker av kunnig personal på samtliga våra produkter, som utvecklas och tillverkas av marknadens senaste och bästa material.

 

I vår strävan efter kvalitet tar vi inte bara fram den bästa designen; vi anpassar också produkten efter användarens behov. Ingen kund är för liten för vår uppmärksamhet, ej heller för stor för vår verksamhet.