Close
114 37 Stockholm Brahegatan 14
Open hours: Mån-fredag: 10.00-17.00, Lör-sön: stängt

Skyddsvästar | Skaffa en skottsäker väst | Active Armour

Skyddsvästar


 
Är du i behov en skyddsväst – en så kallad skottsäker väst – kommer du att hitta det du söker här hos Active Armour. Vi är experter på säkerhet och erbjuder ett stort utbud av skyddvästar av högsta kvalitet till bra priser. Välj ur vårt breda sortiment här nedan.
 
 

Total A™

Total A™ är tillverkad i vatten-avstötande och flamsäkert material.
Denna optimala väst kan enkelt uppgraderas till en insatsväst för specialgrupper inom det militära och polisen. Den har fastsydda skört-ändar för bekväm passform. Samma lätta utförande och lika lätt dold som Vital A™, men med överlappande sidoskydd. Fickan för skyddsplatta rymmer en stridsskyddsplatta (25×30 cm). Finns i dam och herrmodell. Köp Total A™ här »
 
 

CJacket A™

Skyddsvästen som används av politiker, företagsledare, livvakter och övriga personer som är i behov av skyddsutrustning. Lätt utbytbara skyddpaneler som tillåter stor variation i användningen. Tillverkas efter kundens eget önskemål, både vad gäller skyddsklass och färgval samt typ av jacka/rock. Skyddsklass från IIA. Active Armour använder Dupont Nomex™III, Cordura™ nylon- eller bomullscanvas till sina västar. Köp CJacket A™ här »
 
 
 

Coast A™

Detta är en väst vi tagit fram för internationell kustbevakning och flottan.
Skyddspaneler och flytväst i ett, löstagbart flytelement för uppgradering av skyddsklassen. Flytvästen aktiveras med ett handtag via en gastub. Skyddsklass från IIA. Active Armour använder Dupont Nomex™III, Cordura™ nylon- eller bomullscanvas till sina västar. Västarna stängs med kardborre och har ett antal olika, påsydda fickor. Active Armour har mångårig erfarenheter av framtagning av västar för antiterroristgrupper och andra specialförband.
Köp Coast A™ här »
 
 

Proper A™

Skyddsvästen som används av politiker, företagsledare, livvakter och övriga personer som är i behov av skyddsutrustning. Lätt utbytbara skyddpaneler som tillåter stor variation i användningen. Tillverkas efter kundens eget önskemål, både vad gäller skyddsklass och färgval. Skyddsklass från IIA. Active Armour använder Dupont Nomex™III, Cordura™ nylon- eller bomullscanvas till sina västar. Köp Proper A™ här »