Skyddsvästar

Active Armour’s kärnverksamhet är ballistiska produkter anpassade för myndigheter samt för personal inom polisväsende, militär och bevakningsbolag – skyddsvästar, traumaplattor, sköldar och hjälmar. Våra militärvästar har utformats tillsammans med svenska specialförband. All utrustning uppfyller de höga krav som ställs på säkerhetsutrustning idag och flera militära styrkor, poliser och vakter använder för närvarande våra produkter.

För mer information, maila oss på: info@activearmour.com

Produkter

A.T.A.C. MOLLE

Taktisk skyddsväst som är helt i Molle-system. Löstagbara skydd vid axel, nacke, hals, överarm och gren. Alla lösa delar sitter fast med ett unikt system med Quick Release.

TOTAL A

En skyddsväst som kan användas dold under kläderna samt utanpåliggande. Den skyddar bäraren fram, bak och på sidorna samt ger en total skyddsyta på torson (övre delen av kroppen). Samtidigt som den är perfekt utskuren för att kunna agera fritt med armar och när man kliver in och ut genom bilen samt när man sitter ner. Skyddsnivå: Svensk standard – RPS 2. Internationell standard – NIJ IIIA (National Instiute of Justice).

VITAL A

En skyddsväst som är anpassad för den som vill ha den lättaste skyddsvästen som alltid skyddar fram och bak – alla vitala organ samt en liten del av sidorna. Den är i princip osynlig under kläderna samt att materialet i tyget är extremt slitstart och tunt. Skyddsnivå: Svensk standard – RPS 2. Internationell standard – NIJ IIIA (National Instiute of Justice).

PCM

Plate Carrier Molle. Active Armour Sweden har designat plattbäraren ”Plate Carrier Molle (PCM)” i Sverige strikt enligt de specifikationer som anges och den är tillverkad av oss. Modellen är gjord för taktisk användning och har skydd fram och bak samt ett quick-release-system. Västskyddet är tillverkat i brandsäkert Oxford Nylon. Färg: Svart, Khaki, Grön och Camo. Kan enkelt ändras på begäran. Nettovikt: 1,2 kg.

CJACKET A

Skyddsväst i form av en jacka eller rock som tillverkas efter kundens önskemål. Används av politiker, företagsledare, livvakter och andra personer i behov av skyddsutrustning. Vi uppgraderar vanliga jackor till ballistiskt skydd – upp till RPS 2/NIJ IIIA. Även fickor till förstärkningsplattor. Alla typer av jackor med blixtlås samt västar med eller utan löstagbara armar.

ACTIVE STEEL

Ballistisk platta. Traumaplatta, tillverkad i Sverige.

RPS 3 PLATTA

För skyddsvästen. Tillverkad i samma material som våra skyddsvästar – världens starkaste fiber, Polyethelene. Plattan väger 400 gram och stoppar all pistol-, revolver- och kpist-ammunition. Den skyddar mot den svenska ammunitionen 39B (9 mm kulan med stålkärna, AKA ”Cop Killer Bullet”) som vanligtvis penetrerar alla skyddsvästar. Mått: 27×20 cm.

Kontakta oss redan idag
Här finns vi >>