miniExplonix 3

Portabel detektor för identifiering av explosiva ämnen.

Image is not available

miniExplonix detekterar ett brett utbud av sprängämnen, inklusive hemmagjorda samt icke- märkta sprängämnen

Skyddsvästar

Vi har västmodeller för alla olika ändamål.

Image is not available

En skyddsväst är den enskilt viktigaste persedel vad gäller personligt skydd, därför levererar vi alltid med högsta kvalité.

ChemPro 100i

Handhållen detektor

Image is not available

ChemPro 100i är en handhållen analysator för identifiering samt klassificering av kemiska medel och giftiga industrikemikalier

DNVG – Digital Night Vision Goggle

Framtidens bildförstärkare

Image is not available

Revolutionerande digital nattkikarteknologi

Yrkesradio
Image is not available

Radiokommunikation för professionella användare inom bygg & entreprenad, bevakning/säkerhet, transportsektorn, blåljus samt landets jägare.

Skyddsutrustning

Ballistiskt skydd

Image is not available

Din skyddsväst är din enskilt viktigaste persedel vad gäller personligt skydd, därför levererar vi alltid med högsta kvalité!

Vi har västmodeller för alla tänkbara ändamål!

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Active Armour står för kompetens och maximal kundservice i alla avseenden

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter i högsta kvalitet, speciellt framtagna för maximal användarvänlighet och säkerhet. Kontroll sker av kunnig personal på samtliga produkter, som utvecklas och tillverkas av marknadens senaste och bästa material.  I vår strävan efter kvalitet tar vi inte bara fram den bästa designen; vi anpassar också produkten efter användarens behov.

" Ingen kund är för liten för vår uppmärksamhet, ej heller för stor för vår verksamhet! "
Nemer Haddad
Grundare/Ägare

Våra tjänster

Säkerhets-utredningar

Vi utför kvalificerade utredningar i syfte att kartlägga, identifiera och dokumentera misstänkt brottslig verksamhet, interna oegentligheter, diskriminering, psykosocial arbetsmiljö samt arbetsrättsliga processer.

passersystem

I Sverige förekommer fortfarande i gamla befintliga passersystem med magnetkort, som är extremt lätta att kopiera och vars läsare slits fort och är enkla att sabotera. Några drag med ett sandpapper och läsarhuvudet måste bytas.

tsu

Industrispionage är vanligare än Du tror! Teknisk utrustning för avlyssning på distans via WiFi, GSM, 3G eller 4G är både billig och lättillgänglig, risken att avslöjas är väldigt liten samtidigt som företagets eller organisationens förluster kan vara omfattande.

utrustning

Polis, Livvakt, skyddsvakt, ordningsvakt eller väktare? 

 

Vi har skyddsvästar, knivhandskar, batonger, kängor, bälten, fickor, uniformskläder, radioutrustning m.m..

Active Armour - Vi kan säkerhet!

Vi erbjuder såväl personal inom polisväsendet, militär och vaktbolag som civilpersoner och allmänheten, produkter och professionellt vetande inom säkerhetssektorn. Våra produkter uppfyller de höga krav som ställs på säkerhetsutrustning!

Kundrecensioner

Polisen förväntar sig hög standard från deras entreprenörer. Vi använder vår utrustning på många olika sätt i många typer av situationer, och det måste vara funktionellt, av hög kvalitet och mycket mångsidig. Active Armour's skyddande västar och annan säkerhetsutrustning uppfyller alla våra krav.
Fredrik Olsson & Lars Bröms
Polisen
Som ägare av en butik med mycket värdefulla varor, måste du alltid vara ett steg före när det gäller säkerhet. Att bara sälja produkter betyder inte allt, att säkerställa att min personal är trygg och bekväm på jobbet är lika viktigt. Active Armor erbjuder mig just det, genom deras stora kunskap och stora urval av säkerhetsprodukter.
Olof Larsson
Klockmakare, The Rolex Store

Våra partners

Tillverkar bara det bästa för våra kunder